Meest gemaakte fouten voor sex in Lunteren

Meest gemaakte fouten voor sex in Lunteren

Het zijn in de meeste gevallen de mannen die vrouwen proberen te versieren en hen uiteindelijk willen meenemen naar huis of een hotel om seks met hen te hebben. Er zijn enkele fouten die mannen nogal veel maken, waardoor het hen mislukt om seks te scoren.

Nemen geen initiatief

Als je niet zelf het initiatief neemt bij de eerste ontmoeting dan is je kans op seks wel heel erg klein. Het komt namelijk haast niet voor dat de vrouw seks zal initiëren of jou zal meevragen naar haar huis. Vrouwen vinden dat zij moeten laten zien dat zij niet makkelijk te krijgen zijn. Dat heeft meer te maken met het feit dat vrouwen snel als ‘slet’ worden benadrukt als zij direct happen. Geen prettig gevoel meer om op straat te zijn dan. Een vrouw die makkelijk te krijgen is wordt door de maatschappij gezien als waardeloos – wat nergens op slaat – maar het is helaas de waarheid. Neem dus als man zelf het initiatief om haar mee te nemen naar huis.

Hebberig

Als een man voor lange tijd geen seks heeft gehad raakt hij gefrustreerd en gaat er steeds meer naar verlangen. Hier zijn echter gevolgen aan gebonden. Vrouwen kunnen van een kilomer afstand al ruiken wanneer een man alleen op zoek is naar seks. Laat je dit als man blijken, dan hebben vrouwen geen interesse meer in jou. Omdat je dan zo uit bent op seks, zal je tijdens de seks waarschijnlijk ook alleen maar aan jezelf denken. Gedraag je zodanig dat je geen seks nodig hebt, maar wel wil. hebben en willen zijn twee verschillende dingen. Heb je iets nodig dan ben je er afhankelijk van. Wil je iets, dan kan je er ook zonder.

Je geeft te snel op

Wanneer je als man op zoek bent naar seks kan het zijn dat de vrouw weerstand vertoont. Vat dit niet verkeerd op. De meeste mannen doet dat wel en denken dat ze daar niets kunnen krijgen en geven op.

Misschien vraag je haar voor een drankje bij jouw thuis en zij begint over de tijd te praten dat het laat zal worden, denk dan niet dat zij niets met je wilt. Het is alleen maar om ervoor te zorgen dat jij niet denkt dat zij te makkelijk is. Integendeel, zou ze het erg leuk vinden om met je mee te gaan. Zou ze jou echt niet willen zou ze simpelweg keihard ‘nee’ zeggen. Op dit moment kan jij de leiding nemen en zeg je dat je haar weer thuis kan afzetten. Meestal stemmen ze dan wel in. Hebben ze de volgende dag een gesprek met hun vriendin kunnen ze gewoon zeggen dat ze zijn gegaan voor een drankje en jij had beloofd haar thuis te zetten. Van het 1 kwam toen automatisch het ander. Een mooie smoes voor haar om niet als makkelijk en als een slet over te komen. Het was als het ware niet haar beslissing, maar van de man die haar uitnodigde. Probleem opgelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meest gemaakte fouten voor sex in Lunteren
Previous post
Gratis sex daten in Bedum
Next post