Communicatie en sex in Doesburg

Communicatie en sex in Doesburg

Vrouwen hebben wel eens de angst om een slet genoemd te worden door de sociale wereld. Voor mannen is dit moeilijk te begrijpen, omdat het voor hen de normaalste zaak is her en der met vrouwen seks te hebben. Dit is echter een reeden voor vrouwen om weerstand te bieden wanneer het om seks gaat. Het is dus niet dat ze niet willen, maar de maatschappij vindt dat een vrouw niet direct met een man in bed kan gaan. Nu zou je wel eens kunnen begrijpen waarom vrouwen weigeren terwijl hun lichaam wijst dat ze wel willen.

Om weerstand van haar te voorkomen moet je kunnen communiceren. Je moet haar duidelijk kunnen maken dat het voor jou niet uitmaakt op welke date jullie seks hebben met elkaar. al is het de eerste of de derde, maakt niet uit. Op de volgende manieren kun je goed communiceren met haar:

  • vertel dat jij begrijpt hoe belangrijke communicatie is. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat mensen blijven daten zonder intiem te worden wegens gebrek aan communicatie.
  • vertel dat jij het niet goed vindt dat een man wel als een ‘hoertje’ her en der kan gaan, maar wanneer vrouwen dat doen worden zij een slet genoemd.
  • vertel vooral dat seks belangrijk is om te kijken als jullie passen bij elkaar. Speel geen spelletjes met haar en wees openlijk en eerlijk.

Met zulke gesprekken zal je maken dat zij minder snel de neiging zal krijgen om jou te weigeren wanneer je seks wilt. Je hebt haar namelijk duidelijk gemaakt dat je haar keus niet beoordeelt. Nou, om haar nu daadwerkelijk in bed te krijgen moet je de volgende dingen al gedaan hebben:

  • jullie hebben een gezellige avond gehad
  • je hebt al gezoen en haar her en der aangeraakt
  • er is vertrouwen tussen jullie
  • je hebt eerlijk over seks gesproken
  • je kent haar logistieke situatie

Als ze jou leuk vind en ze is de volgende dag vrij kan je proberen haar mee naar huis mee te nemen. Dan neem je dus je laatste stap: seks! Je zou een zogenaamde after date kunnen organiseren of simpelweg de date verlengen. Zeg bijvoorbeeld dat je schattige huisdieren hebt of je wilt haar je schilderijen wijzen of iets anders dat interessant is voor haar.

Neem je een vrouw mee naar huis, dan moet zij wel het gevoel hebben dat zij vrij is om te doen wat zij wilt. Niets moet gedwongen zijn. Jij neemt dan de leiding op je zelf en begeleidt haar. Zij al niet zo snel de leiding nemen, omdat zij bang zal zijn dat jij haar een slet zal vinden en dat je zal denken dat je alles met haar kan doen wat je wilt. Het moet een spontane gebeurtenis zijn.

Wacht niet tot je haar toestemming hebt, maar ga er gewoon voor. Zoek wel het juiste moment uit. Zij al stilzwijgend meegaan met je of kan ook nee tegen je zeggen. Pak haar bij de hand wanneer ze nee zegt en loop weg.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gratis sex daten in Bedum
Previous post
Seksuele frustratie verhelpen in Rheden
Next post